08 Сеп. 2018
Към събитието във Facebook

Текста по-долу е взет от FB събитието, публикувано от  My Borovets, Wild-berries и Borovets Mountain Bike Park

Искате ли да покараме заедно колела?

С Wildberries и момчетата от Borovets Bike Park ще се погрижим да изкарате един незабравим ден в планината.

На 8-ми септември (събота) ще можете да се включите в някои от нашите уъркшопи.

Ако сте начинаещ или пък Ви се прави една лека прекрасна разходка в планината, можете да се включите в уъркшопа – Bike Around.

Ще се съберем сутринта и ще направим заедно една обиколка по фамилното трасе на курорта. Ще можете да научите някои техники, как да завивате правилно, коя предавка да използвате в зависимост от наклона, какво да носите и да не носите в себе си и много още полезни съвети, като не на последно място ще бъдем сред прекрасната природа. Ако са Ви останали сили обиколката ще продължи до Черната скала, където ще се насладим на невероятни гледки и много приятни планински пейзажи до там.

Ако пък искате да повишите нивото си на каране ще може да се включите в уъркшопа Level Up!

В него момчетата от отбора на байк парка ще ви покажат техники на завиване, скачане, преминаване през корени, наклони, приземяване и други.

В Bike Around може да се включите абсолютно безплатно и да прекарате един незабравим ден с нас. В Level Up условието е да имате лифт карта, тъй като уъркшопа ще се проведе на трасетата от байк парка, до които се стига с лифт.

Ако нямате собствено колело и екипировка, ще можете да си наемете от Adventure Center Borosport. В деня на събитието, цените за наем на велосипеди от нисък и среден клас ще бъдат с 30% по-ниски за всички, записали се за участие в Bike Around и Level Up.

Начален час:

Bike Around – 9ч. Пред Adventure Center Borosport

Level Up – 11ч. На долна станция на лифт „Ситняково Експрес“

Запишете се за участие в уъркшопите на имейл info@borovets-bg.com или телефон 0889 607 000