14 Ное. 2018
ski snowboard film freeski freeride backcountry
Към събитието във Facebook

Текста по-долу е взет от FB събитието, публикувано от  Freeski BG.

За пета поредна година Freeski BG има удоволствието да ви представи новия ски и сноуборд филм от Teton Gravity Research, а именно “Far Out”.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=28x9EQOxhSs&t=

Четейки заглавието може да се досетим, че приключенията на TGR отново ще ни отведат до нови, уникални и доста отдалечени места. Историята се върти около предизвикателното пътуване на Nick McNutt, Angel Collinson, Johnny Collinson и Fabian Lentsch до не чак толкова отдалечените от нас, но за сметка на това силно непознати, Албански алпи. Паралено с това, продуцентите ни пренасят до най-различни точки на света, като Камчатка – Русия, Словения и разбира се традиционните за TGR – Аляска, Канада и Джаксън Хол. Комбинирайки всичко това с перфектен звук и картина, които предлагат нашите домакини Cinema City Bulgaria – Paradise Center и сме сигурни, че резултатът ще е едно уникално изживяване.

Тази година отново сме предвидили две прожекции, на 14-ти и 21-ви Ноември, като и двете ще са в най-голямата зала на киното. След края на всяка прожекция ще направим томбола, където някои от вас ще си тръгнат с доста приятни награди, подсигурени от нашите партньори.

– Уикенд за двама в к.к. Pamporovo с включени лифт карти;

– Уикенд с Quattro – Audi Bulgaria ще предостави актуален модел с quattro задвижване, за тестово шофиране за един уикенд през сезон;

– Ваучери за магазин Sport Depot;

За финал, какво е ски филм, без едни ски за награда, осигурени от Scott Bulgaria – MSM Sport.

Билети за прожекцията може да закупите или резервирата тук: https://www.cinemacity.bg/films/far-out

Цена: 10лв. Начало: 20:00ч.

За да приключим всичко подобаващо, ще пренесем добрата компания и настроение в бар Switch, където ще може да споделим впечатленията си от видяното, да се заканим, че този сезон и ние ще ударим някой HUGE дроп или пък някое друго двойно и най-вече да се надяваме зимата да ни удари с пълна сила.

Благодарим на нашите спонсори, медийни партньори и всички замесени.

Pamporovo Audi Bulgaria Scott Bulgaria – MSM Sport Sport Depot Cinema City Bulgaria Switch Shushon SKIBG BEFSA 360°

See you there….