15 Окт. 2018
predizvikaj sebe si krasi georgiev
Към събитието във Facebook

Текста по-долу е взет от FB събитието, публикувано от  Krasse Gueorguiev Ultrarunner и bestpractice.bg

Той е успешен диетолог, бегач, писател на детски книжки, организатор и участник в състезания в най-екзотични краища на света. Член на кралската академия на изкуствата, живял е с племето на масаите. Има мечта да прекоси Антарктика на ски съвсем сам… Срещнете Красимир Георгиев, първият българин, завършил успешно най-тежкия ултрамаратон в света – „Badwater“, провеждан в Долината на смъртта в Калифорния, изминавайки 217-километровата дистанция за 37 часа и 37 минути:

„За мен 250 км. са ден и половина бягане, а за друг това би било седмица къртовски труд. Светът е изключителен и различен, и всички ние го виждаме по уникален за нас начин, през нашите опит, емоции, страхове… Всяко предизвикателство е индивидуално и носи различен заряд. И интересът ми към себе-предизвикването се подпали, когато реших да разбера колко далеч мога да стигна. Защото, за да се озовеш на място, на което не си ходил, трябва да направиш това, което не си правил… и лесни пътища до там няма. Тоталната промяна изисква тотална жертва, да оставиш стария начин назад и да започнеш нещо ново.

Какво е предеизвикателство и как да се предизвикваме? Какво ни трябва, за да продължим, когато вече сме тръгнали? Как да постъпим, след като постигнем целта си? На тези и много други въпроси ще си отговорим по време на тази великолепна беседа. Очаквам ви!“

Цена: 0 лв.
Регистрация: Да! По имейл на info@nlpbulgaria.bg или на 0886 780900.
Брой участници: До изчерпване на местата в залата.
Къде: ул. Орфей №5, гр. София.