26 Ян. 2019
Към събитието във Facebook


Екипът на ProXtreme отрази събитието OTP Jib Session, организирано от хотел “Янакиев” и OTP бар в Боровец. То се организира за втори път и основната му идея е да популяризира фристайл сноуборда в България и да подтикне младите любители на зимните спортове да опитат нещо по-различно.Станислав Георгиев: Пепо , поздравления за това страхотно събитие! Разкажи с няколко думи за него. Какво точно представихте, кой го организира?
Петър Гьошарков: Това беше OTP Jib Session. Открито събитие, организирано от хотел „ Янакиев “ и „ OTP Бар Боровец“, с цел популяризиране и даване възможност на всички да пробват и да се научат да карат сноуборд на уреди, като за целта беше изграден креативен парк пред хотела.

Санислав Георгиев: Видяхме доста участници, може би около 40 и може би над 100 зрители. Имаше много млади участници, предполагам това беше идеята на събитието?
Петър Гьошарков: Да, идеята на събитието беше да подтикнем и подпомогнем малките деца да прогресират в карането. За това организирахме това събитие и изградих уредите по такъв начин, по който на тях да им е най – удобно и лесно да се развиват, съответно интересът беше насочен към тях.

Санислав Георгиев: Имаше три уреда с още толкова скокове и мисля, че се получи доста добре! Колко често правите такъв тип събития?
Петър Гьошарков: За съжаление не се организират доста често! Надявам се за в бъдеще да успеем да организираме няколко такива събития за цялата зима, така че мисля че бихме могли да организираме още едно през месец март, имайте очаквания.

Санислав Георгиев: Супер! Много ти благодаря!
Петър Гьошарков: Благодаря и аз!